fbpx

Terra Green Hobby – Sobno bilje i cvijeće 500 ml

2,68  (20,19 kn)
5,36  (40,38 kn)  l/kg/lbs

Sredstvo namijenjeno za folijarne tretmane i zalijevanje sobnog bilja i cvijeća. Poboljšava rast i razvoj tretiranih biljaka te zametanje cvjetova intenzivnih boja. Nema karencu i nije štetan za kukce i oprašivače. Uz redovite tretmane otpornost biljke na stresne uvijete i napade bolesti se znatno smanjuje.

NAČIN UPOTREBE:

Prska se 1 do 2 puta tjedno nerazrijeđeno , a u slučaju stresnih stanja (napada bolesti, oštečenja) prska se svaki drugi dan dok se biljka ne oporavi. Zalijevati najmanje jednom tjedno razrijeđeno sa vodom u omjeru 1:10 ( 1 litra sredstva u 10 litara vode).

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

TGH Sobno bilje – Stimulator rasta sobnog bilja i cvijeća na bazi korisnih mikroorganizama

Područje djelovanja: TGH Sobno bilje namijenjen je za prskanje i zalijevanje sobnog bilja i cvijeća, pri čemu njegova primjena dovodi do bujnijeg rasta i razvoja tretiranih biljaka, te boljeg zametanja cvjetova izrazitijih boja. Uz redovite tretmane imuniet biljke se znatno popravlja i ona nije podložna bolestima.

Primjena TGH Sobnog bilja:

  1. Prskanje (za sobno bilje, cvijeće i vanjsko ukrasno bilje) bez razrijeđivanja po biljkama u tjednim razmacima. U slučaju stresa (napada bolesti, insekata ili fizičkih oštećenja listoa stabljike) tretmane raditi učestalije (svakih 3-5 dana9 dok se biljka ne oporavi
  2. Zalijevanje: zalijevati biljku najmanje jednom tjedno u omjeru 1:10 (u 10 litara vode sipamo 1 litru sredstva).

 

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Terra Green Hobby – Sobno bilje i cvijeće 500 ml”